Connect with us

Hubungi 013-7636364 Cikgu Isman

HUBUNGI KAMI

perkhidmatan kami

  • Kini anda boleh mendaftar diri ke Institut Memandu kami menggunakan borang pendaftaran online secara rasmi! untuk mendaftar.
  • Yuran belajar yang berpatutan. Anda boleh membayar secara ansuran untuk mengikuti kelas memandu di sini. Tidak membebankan!
  • Mempunyai tenaga pengajar yang bertauliah dan berpengalaman. Sistem pembelajaran mengikut piawaian JPJ dan kelengkapan ujian memandu yang mudah dan praktikal.

BORANG PENDAFTARAN

Sekiranya anda ingin membuat pendaftaran on-line "belajar memandu" sila isikan borang pendaftaran dibawah dengan lengkap berserta "nama penuh dan no i/c",email, "pekej no,alamat dan No h/p untuk dihubungi" - sila isikan dalam ruang message dan pihak kami akan membalas semula dalam tempoh masa TERTENTU/SEGERA. Atau SMS Butir-butir tersebut ke 0137636364. Terima kasih.

 

 

Alamat : Sebelah DANGA BAY, Johor Bahru, Johor, Malaysia.

Telefon : 013-7636364 Cikgu Isman / whatsapp 0107978078

E-mail : riakar01@gmail.com

 

 

BERITA TERKINI - TOP

September 19, 2013

Kami juga menyediakan PEKEJ SAMPAI LULUS

Bagi Pekej Sampai Lulus Kami sediakan Belajar Kereta Viva dan Kancil dengan sekali BAYAR saja

testimoni pelanggan

"Walaupun penerimaan saya lambat, tetapi dengan cara pembelajaran yang baik dan latihan yang kerap, saya boleh memandu dari Taman Universiti ke Danga Bay dengan selamat. Saya sungguh berpuas-hati dengan cara Cikgu Isman mengajar. Terima kasih Cikgu Isman".

-- Puan Halimaton, Taman Universiti